Skälby IBK 1 (PK3 Röd)

Referat: IBK Köping Ung (PK3 Röd) - Skälby IBK 1 (PK3 Röd)

Idag ville Köping ha revansch för uddamålsförlusten senast.

Köping startade i ett rasande tempo men våra grabbar kämpade hårt och tillsammans är de starka.
I minut 6 stänker vi in första målet men köping kvitterar efter ytterligare 2 minuter och tar sedan ledningen i minut 12.

Men att gå till periodvila i underläge gillade inte våra grabbar så de kvitterade till 2-2 ganska omgående.

Andra började ungefär som första vilket betydde tufft o bra spel och 2-3 till oss i minut 1 sedan gjordes det ett taktiskt misstag och Köping kvitterar till 3-3 trots att vi är en man mer på banan men det glömmer vi nu o tittar framåt.

Tyvärr fick vi inte som vi ville i andra perioden då boll uslingen inte ville in bakom Köpings målis tillräckligt många gånger och vi går till vil med 5-4 i baken.

Stärkt av drycken under vilan gör vi så 2 raka mål i minut 9 och 13 och tar lednigen med 5-6.
Men Köpingsgrabbarna vill mycket och fick till slut in kvitteringen i minut 14 (blä)
Trots anstormning mot Köpingsmålet så blev slutresultatet 6-6.

Det är pga. dessa matcher man fortfarande ställer upp som ledare.
Finns ingen bättre feedback än när man kan se hur grabbarna jobbar o sliter för varandra ute på planen.
Längtar till nästa match av samma karaktär med detta fantaskiska gäng.